آشنایی با انتخاب رشته

 

انتخاب رشته - کنکور سراسری - راهنمای انتخاب رشته - آینده سازی - آینده موفق - انتخاب راه درست زندگی - آموزش انتخاب رشته

انتخاب رشته

انتخاب رشته و کلاس در دانشکده متفاوت از دبیرستان است از یک مطلب، دانشکده ها می توانند چند مورد و حتی ده ها کلاس ارائه دهند و دانشجویان در کالج ها معمولاً باید برنامه خود را برنامه ریزی کنند. عدم آگاهی کافی دانش آموز از فاکتور های مهم انتخاب رشته در بسیاری از مواقع موجب خسارات جبران ناپذیر مادی و معنوی می شود. انتخاب رشته چه در دبیرستان باشد چه در موعد کنکور می بایست با دقت انجام شود و پیش نیاز هایی مانند نوع رشته، استان، موقعیت کشوری و متمرکز یا غیر متمرکز بودن، روزانه و شبانه بودن را رعایت نمود. هر چند در موارد زیادی به علت عدم استفاده از نظرات مشاوران تحصیلی و کارشناسان انتخاب رشته به دلایل مختلفی انتخاب رشته بی برنامه منجر به عدم تطابق رشته با وضعیت، علاقه و استعداد دانش آموز می گردد.

 

انتخاب رشته درست

انتخاب رشته درست دارای جایگاهی بسیار ارزشمند در بحبوحه کنکور است، زیرا سرنوشت چند سال تلاش و تحصیل شما را مشخص خواهد کرد. مرحله ای سرنوشت ساز!  چنان مهم و سرنوشت ساز که اگر به درستی انجام نشود زحمات چند ساله دانش آموز از بین خواهد رفت.

انتخاب رشته - کنکور سراسری - راهنمای انتخاب رشته - آینده سازی - آینده موفق - انتخاب راه درست زندگی - آموزش انتخاب رشته

انتخاب رشته – کنکور سراسری – راهنمای انتخاب رشته – آینده سازی – آینده موفق – انتخاب راه درست زندگی

معمولا دانش آموزان شرکت کننده در کنکور که مجاز به انتخاب رشته شده اند با دریافت و با توجه به نمرات و درصد های کسب شده و زیر نظر کارشناسان متبحر این حوزه اقدام به انتخاب رشته می کنند.

این فرایند برای هر رشته مکانیزم خود را دارد. با در نظر گرفتن رتبه و نمرات کسب شده و همچنین رشته دانش آموز و میزان علایق وی رشته هایی که احتمال قبولی در آن بیشتر است را انتخاب و در فرم مربوطه ثبت خواهد شد.

پارامتر های مهم دیگری نیز در این مکانیزم دخیل هستند از جمله دانشگاه، شهر و شانس قبولی. با یک انتخاب رشته درست، یک دانش آموز تبدیل به دانشجو شده و آینده موفق خواهد داشت.

به غیر از رشته های پزشکی و مهندسی رشته های دیگر مانند علوم پایه، علوم انسانی، حسابداری و ریاضیات طرفداران خاص خود را دارد.

انتخاب رشته برای برخی دانش آموزان چنان است که تنها قصد آن ها فقط ورود به دانشگاه است و نوع رشته اهمیتی ندارد.

برخی دیگر تنها به خاطر دریافت مدرک ورود کرده و تنها تعداد تقریبا محدودی به خاطر رشته محبوب خود در رقابت سخت کنکور شرکت می کنند.

 

شاید این مطلب نیز به محتوای بالا مرتبط باشد : بهترین روش‌های یادگیری و درس خواندن


برچسب های پست :
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.