
چگونه بورس را تحلیل کنیم
-
تفاوت بورس و فرابورس
-
ریسک بورس چقدر است؟
-
بهترین کارگزاری بورس
-
عرضه اولیه بورس
-
چگونگی موفقیت در بورس
تحلیل بورس
تحلیل بورس و تحلیل تکنیکال، سرمایه گزاری در بورس و فرابورس و کارگزاری بورس و …جملاتی است که این روزها با ابلاغ آزاد سازی سهام عدالت و تسهیل خرید و فروش مجازی سهام، بسیار شنیده می شود. شاید بشود گفت انقلابی در صنعت بورس اتفاق افتاده و ضرورت یادگیری اصول آن و تحلیل بورس را نشان می دهد.
چگونه وارد بورس شویم
قبل از ورود به مسئله تحلیل بورس ابتدا باید راه ورود به بازار بورس یا بازار سهام شرکت ها را یاد گرفت اولین گام در این امر گرفتن کد بورسی یا کد معاملاتی است که این کد از سه حرف اول نام خانوادگی شما و پنج رقم اعداد تشکیل شده و همانند شماره حساب بانکی یا کد ملی معرف شما در بازار بورس می باشد.
با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه و نیز کپی مدرک تحصیلی و با مراجعه به یکی از کارگزاری های بورس و بدون محدودیت سنی اقدام به دریافت کد بورسی و ورود به بازار بورس و تحلیل بورس نمایید.
عرضه اولیه عمومی شرکت ها در بورس یعنی ورود سهام شرکتی برای اولین بار در بورس که تجربه نشان داده خرید این عرضه اولیه ها معمولا سود آور بوده است. پس از این نکته نیز غافل نباشید.

لوگوی سازمان بورس و اوراق بهادار
بهترین کارگزاری بورس
همانگونه برای گرفتن بیمه نامه به یکی از شعبات بیمه زیر نظر بیمه مرکزی می رویم جهت گرفتن کد بورسی یا همان کد معاملاتی باید به یک کارگزاری بورس مراجعه و با تحلیل بورس در بازار سهام معامله کنیم.
در واقع کارگزاری بورس واسط بین شما و سهامداران جهت خرید و فروش سهم می باشد و همانند نقش بنگاه املاک یا دفاتر ثبت املاک در معاملات ملکی، کارگزاری هم عین همین نقش را در بازار بورس دارا است.پیش مقدمه تحلیل بورس انتخاب کارگزاری خوب می باشد.
یک فاکتور مهم رتبه کارگزاری بورس از دیدگاه سازمان بورس و اوراق بهادار می باشد که از الف، ب، ج رتبه بندی شده است و نیز پرس و جو از فعالان بازار بورس و افراد خبره در تحلیل بورس می توانید جهت انتخاب کارگزاری بورس کمک بگیرید. رتبه کارگزاری ها در سایت سازمان بورس و اوراق بهادار در دسترس همگان قرار دارد.

کارگزاری ها واسط بین خریدار و فروشندگان سهام هستند
چگونه بورس را یاد بگیریم
بعد از گرفتن کد بورسی و داشتن حداقل صد هزار تومان می توانید در تالارهای بورس که با مانیتورهای بزرگ نمایشگر ارزش قیمت سهام شرکت ها و سیر منفی یا نزولی و مثبت یا صعودی آن و همچنین شاخص کل بورس که نماد و دماسنج اقتصادی هر کشور محسوب می شود را مشاهده و با تحلیل بورس خرید و فروش نمایید. تالارهای بورس از ساعت هشت تا دوازده روزهای شنبه تا چهارشنبه باز است.

نمایی از تابلوهای تالار بورس
نمودارهای تحلیل تکنیکال بورس و کم کردن ریسک در بورس
جهت کم کردن ریسک ضرر و احتمال سود بالا از نمودار هایی جهت تحلیل تکنیکال بورس استفاده می کنند که نمودار خطی یا line chart اولین و ساده ترین نوع این نمودار ها بوده و از وصل نقاط قیمت آخرین معامله به صورت خطی به دست می آید.
در تحلیل بورس از نمودار OHCL استفاده می نمایند که چهار فاکتور اولین قیمت یا open و کمترین low، بیشترین High و قیمت بسته شدن یا closeیا همان آخرین قیمت سهام در بازه زمانی مشخص را به ما می دهد.
دومین نمودار در تحلیل بورس، Bar Chart یا نمودار میله ای است که دو خط کنار هم که خط چپ قیمت گشایش و خط راست قیمت بسته شدن و زبانه های متصل کمترین و بیشترین قیمت رو نشان می دهد. نمودار سوم یا نمودار شمعی هم شبیه نمودار میله ای و با دو شمع رنگ مختلف فرضا سفید برای صعودی و سیاه برای نزولی استفاده می شود.

نمودار شمعی در تحلیل تکنیکال بورس
چگونه در بورس موفق شویم؟
جهت موفقیت در بورس مانند هر کار دیگر ابتدا با مطالعه یا حتی شرکت در دوره های آموزشی باید ابتدا اصول و قواعد آن را یاد بگیرید تا بتوانید با تحلیل بورس ریسک را به حداقل و احتمال موفقیت را بالا ببرید.
پیشنهاد می شود حتی پس آموختن تئوری بورس به صورت شبیه سازی شده آموخته های خود را در این سایت های شبیه سازی بورس محک زده و با حداقل سرمایه وارد بورس شده و سپس که تجربیات شما در بازار و تحلیل بورس بیشتر شد اقدام به افزایش سرمایه نمایید.
شرکت هایی که شرایط ورود به بازار بورس را ندارند در فرابورس سهام خود را ارائه می دهند و ساختاری شبیه بورس دارد.
نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
کلمات کلیدی مرتبط با محتوا :
-
چگونه بورس را تحلیل کنیم
-
تفاوت بورس و فرابورس
-
ریسک بورس چقدر است؟
-
بهترین کارگزاری بورس
-
عرضه اولیه بورس
-
چگونگی موفقیت در بورس
برچسب های پست :
این مقاله عالی بود واقعا خیلی چیزا برام روشن شد اصلا
با عرض سلام و احترام
دوست عزیز ، از اینکه مقالات ما برای شما مفید واقع بوده بسیار خرسندیم ؛ میتوانید دیگر مقاله های مالی و اقتصادی وبلاگ را نیز مطالعه نمایید .